Wie ben ikMijn naam is Doxie Willems en ben afgestudeerd als A-verpleegkundige. Gedurende deze opleiding werd mij steeds duidelijker dat ik geboren ben met een zesde zintuig, waarbij vooral patiënten veel baat hadden als ik hen hielp met de gewone taken rond hun ziekbed.

Ik ben blijven studeren. Eerst verschillende alternatieve geneeswijzen, daarna filosofie vanuit India, China, Japan en vervolgens de westerse godsdiensten. Mediatievormen, massages, vedische geneeswijzen, bachbloesems en kruidengeneeskunde waren van daaruit een logische stap.

 

Ik ben een rechtstreeks opgeleide sjamaan. Sjamanisme is mij meegegeven vanuit vele levens die zijn geweest, evenals vele andere vormen van religie en ik ben dankbaar me die kennis te mogen herinneren omdat dat al “mijn eigen zijn” was en is. Verder zal ik steeds vaker mensen ontmoeten met een en dezelfde ziel en samen zullen we werken aan een wereld (in deze illusie) met vrede. Vanuit het geven van lezingen en demonstraties kwam steeds meer de vraag of ik thuis ook praktiseerde. Daaruit is Spirit of Wisdom ontstaan.