Reading

Via het aflezen van de handen boven het lichaam van een cliënt komt er veel informatie naar voren die te maken heeft met het verleden, heden en toekomst.

 

Hoe waren de ouders voor je geboorte, hoe ben je geboren en ontvangen, hoe heb je dat ervaren, hoe zit de mannelijke en vrouwelijke energie verdeeld in je lichaam en hoe werkt die? Waar liggen je capaciteiten die je meegekregen hebt vanuit de energie bij je geboorte, wat zijn je mogelijkheden en gaven, hoe verhouden de energiepunten van je lichaam zicht ten opzichte van elkaar en afzonderlijk, hoe ben je lichamelijk, waar ligt eventueel je toekomst, wat zijn jouw stressfactoren en zijn die wel van jou zelf? Daarnaast alles wat er verder kan ontstaan, zoals het beantwoorden van vragen waar je mee zit. Zo´n behandeling duurt ongeveer een uur.


Healing / Magnetiseren

Healing wordt in stilte op dezelfde manier gedaan maar dan op energetisch gebied, om de energiebanen van het lichaam weer in balans te brengen. Dit is dus, in tegenstelling tot de reading, zonder gesprek